5 Mart 2009 Perşembe

Montauk Projesi

(PHİLADELPHİA DENEYİ)

image3001.gif (24896 bytes)

U.S.S Eldridge isimli geminin maruz kaldığı olayın temeli, radar görünmezliğinin araştırıldığı 1943 yıllarına, Montauk projesinin orijinine dayanmaktadır.Bu U.S.S Eldridge isimli araştırma gemisi philadelphia'da deniz kuvvetlerinin tersanesine çekilip götürüldükten sonra bu gemiyle alakalı philadelphia deneyi bu geminin yaşadıkları üzerine şekillendirilmiş ve söylenti bu geminin üzerine atfedilerek yayılmıştır.

Bu deneyin amacı gemiyi radar'a karşı fark edilmez etmekti.Ve bu deney gerçekleştirildiğinde genel olarak beklenilmeyen çok şiddetli etkilere neden oldu.Gemi sadece beklenildiği gibi radar'da görünmez olmakla kalmadı çıplak gözlede görünmez oldu.Ve sonraki tetkiklerde geminin kütle olarakta uzay/zaman çerçevesinden çıkmış olduğu anlaşıldı.Başka bir anlamda gemi boyut değiştirmişti! 1943 teknolojisinin bilinen koşulları içerisinde deney bilimde göze çarpan yeni bir buluş olmasına rağmen bu deneye katılan mürettebat açısından deney tamamen fiziksel ve zihinsel olarak olumsuz yan etkilere sahipti.Bu olayın tamamı resmi olarak saklanmıştır. Savaştan sonra philadelphia deneyinin teknik sorumluluğunu yönetmiş olan Dr. John von Neumann'ın yönetiminde araştırma devam etti. Doktorun verdiği emirler bu deneye katılan insanların zihinlerini bozan şeyin ne olduğunun öğrenilmesi yönündeydi. Niçin bu deneye katılan insanlar bir yan etkiye maruz kalmadan ara boyutsal alanda kalamadılar? Newyork Long adasında bulunan ''Brookhaven National'' laboratuvarlarında insan faktörü ile ilğili bilimsel çalışmalar başlatıldı.Bu çalışma phoenix projesi olarak biliniyordu. Von Neumann sadece modern bilgisayar ve matematiksel bir alanda yeni keşifler yapan bir deha değildi.İkinci dünya savaşından sonra müttefiklerin elegeçirdikleri 'Nazi'lere ait insan psikolojisi ve zaman boyutları konularında yürütülen araştırmaların dahil olduğu' çok büyük bilgi üssüne ait askeri sanayi kompleksindeki cihazları ve donanımları kullanabilecek düzeyde bir bilim adamıydı..

Aşağıda Montauk Projesi bünyesinde kullanılan cihaz ve şemalara ait bir kaç örnek:

v32.gif (23170 bytes) v33.gif (26801 bytes) v412.gif (39173 bytes)

v35.gif (38531 bytes)Von Newmann phoenix projesi dahilinde insanların zihinlerini makinelere bağlamak amacıyla denemede(deneyde) kompleks radyo techizatı ile bilgisayar teknolojisini birleştirmeye çalıştı.Çabaları oldukça başarılıydı.Bu deneylerden yıllar sonrası, insan düşünceleri ezoterik kristal radyo alıcıları ile alınabiliyordu.. Ve bu düşünceler bilgisayara aktarılıp depo edilebiliyordu.Ve bu düşünce modelleri bir bilgisayar ekranında görülebiliyordu.Bu teknik geliştirilerek zihin okuma makinaları ve zihin kontrolü tekniğine kadar teknoloji geliştirilmişti.En sonunda phoenix projesi insan belleğinin ve zihnin fonksiyonlarına dair epey bilgi elde etmişti.Bu projenin geliştirilmesini isteyen Congress'e araştırma sonuçları iletildi. Congress ve proje'yi yürütenler kendi belleklerinin de kontrol edilmesinden korktukları için projenin iptalini istediler.Ancak Montauk Projesine katılan insanlar bu projeyi durdurmak istemiyordu.Bu insanlar projeyi daha da geliştirerek Işınlama ve zaman yolculuğu teknolojisi konusunda tam bir kontrole sahip olmak istiyorlardı.Bu proje çerçevesinde insanın parapsikolojik yeteneklerini içeren düşünce gücü üstündede çalışmalar yapılmaktaydı.Düşünce gücü ile metal çubuklar bükülebilmekte ve eşyalar havaya yükseltilebilmekteydi.Fakat deneye katılanların merak ettikleri şey düşüncenin zaman üstüne yönlendirilmesiyle zaman akışında bir sapma yaratıp yaratılamayacağıydı.Araştırmalar iki yöndeydi; hem insan zihninin potansiyelleri hemde teknolojinin potansiyellerini içeren araştırmalar yürütülmekteydi.Yıllar süren araştırmalar sonucunda yoğun çalışmalar ve korkunç deneyler sonrası zaman yolculuğuna izin veren zaman kapıları açıldı.Deneyler sonucunda Montauk projesi bünyesinde son olarak(olasılıkla) orijinal philadelphia deneyi ve 1943'lü yıllara kadar geriye açılmakta olan bir zaman girdabı(Time Vortex) yaratıldı. Montauk projesi bünyesinde yaratılan zaman kapıları, bu deneye dahil olan Preston hem de Duncan Cameron'un hesaplarına göre tam anlamıyla kontrol edilemiyordu. Zamanda ileri ve geri gidip gelinebiliyordu fakat bazı şeyler kontrol dışındaydı.Duncan bir grup insanla birlikte bir araya gelip projenin durdurulması yönünde karar aldı.

...AL BİELEK phoenix projesinin en son safhalarıyla ve bu projede bulunan görüşlerle ilgilenileceğini söylüyor; Al Bielek olarak ben bu projeye 1953 'te katıldım.Operasyonların son safhasında zaman tünellerini yönetmek için kullanılan psişik sandelye arasında ortak sınırı oluşturan bilgisayar ve bilgisayara bağlı ezoterik kristal radyo alıcıları bulunmaktaydı.

Al Bielek : [ Projenin ilk safhaları çok zordu .Sistemler doğru çalışmadılar ve pek çok problem vardı. Ben Al Bielek olarak ve Duncan Cameron 'la Preston Nichols'da yine kendileri olarak deneye katıldılar.Proje zaman tünellerini meydana getirdi[ The project generated the time tunnels]. İnsanlar uzay ve zaman içerisinde bu tüneller sayesinde seyahat edebiliyorlardı.Ancak onlar Montauk'ta devam eden projelere katılmakla birlikte ''zamanda bir şuur transferi gerçekleştirerek ve geçmişteki bedenlerine kendilerini naklederek'' philadelphia deneyine de katıldılar.Biz hala projelerin hepsinin ne olduğunu bilmiyoruz.Tüneller için gerekli olan teknoloji bize uzaylılar tarfından verildi.En önemlisi sürüngenler sınıfından olan Orion grubu ve 2. grup olarak Leverons adıyla çağrılan uzaylılar.En çok yardım sağlayan grup Sirius A 'dan dı.Bu gruplar bizim hükümetimizle gizli bir şekilde çalışıyorlardı.Hükümetin amacı kendi teknik sistemlerini daha da otomasyona çevirmek ve bellek kontrol tekniklerini geliştirmekti. Pek çok değişikliklerden sonra 1977 yılları dolayında tüneller tam olarak işler vaziyete geldi. 1979 yılında da istedikleri tüm sonuçları aldılar. Projenin durdurulduğu 1983 yılının 12 Ağustos gecesine kadar sonuçları aldılar.Ve proje, projeye katılanlarca içten sabote edildi.

Phoenix projesinin yararlarından biri zaman tünellerinin kullanımı ile yakın gezegenlere gidilebilmesiydi.Nazi döneminde elde edilen zaman boyutları hakkındaki bilgiler sonucunda Almanlar 1947'de kendi araştırma laboratuvarlarında bir zaman tüneli etkisi yaratarak kendilerini yakın gezegenlere ışınlayabiliyorlardı.Birleşik devletler Rus araştırmacılarla birleşerek 1962'de Mars'a gitmişlerdi.Bu araştırmalar resmi bilim literatürlerinin dışında küçük grupların büyük finanslarla yürüttükleri deneysel çalışmalardan ibaretti ve bu deneyleri yapanların ulaştıkları nokta elde edilen bilgiler gizli dosya arşivlerinde hala bir sır olarak açıklanmayı beklemektedir.

Rus'lar 1962'de zaman tüneli etkisini kullanarak Mars'a gittiler ve ordan dünyaya bilgi gönderdiler. Mars'taki araştırmacılar : <> Çünkü onlar zaman tüneli açma tekniğini kullanarak uzayın ve zamanın herhangi bir koordinat noktasına kendilerini nakil edebiliyorlardı (Teleportasyon).Böylece Mars'ın verilen koordinatlarına gittiler.İlerleyen teknoloji sayesinde zaman tünellerini işletmek için talep edilen tüm koordinatlar ve bilgi, manyetik bir kasete kayıt edilir.Ve siz bu kaseti alıp bilgisayara koyabilirsiniz.Böylece insan beynini zaman/uzayda koordinatları ayarlayıp belirleyen bir araç gibi kullanan psişik sandelyeye gerek kalmadan direkt bilgisayar sistemiyle istenilen yerleşim alanına giden zaman tünelini açabilirsiniz.Çünkü bilgisayar, gök bilimine ait olan, tüm Dünya hareketleri, Güneş Sisteminin Hareketleri gibi bilgileri içerir ve hepsi bilgisayar içinde mevcuttur.Böylece herhangi bir anda holografik taramayla bulunduğumuz noktanın gideceğimiz noktaya olan mesafesi, konumu belirlenmiş olacağından o bilinen noktaya doğru zaman/mekan kayması etkisiyle kendimizi transfer edebiliriz. ]

Al Bielek: Mountauk projesinde çalışanlardan biride Matthew Zaret' ti. Matthew Zaret ve Preston Nichols teknik istasyon ustalarıydılar. Zaret benim önerim üzerine 1980'de görevinden ayrıldı.Prof.Zaret Radyo Frekans vericilerinin(RF transmitters)hepsini çizdi ve inşa etti.Zaret görünmezliği sağlayacak ve zaman tünellerini oluşturabilecek güçte elektromanyetik alanlar üreten dev bobin planlarını çizmekle görevlendirilmişti.Prof.Zaret yüksek güçte RF verici sistemleri, Radar ve modülatör sistemleri üzerine bir uzmandı.Prof.Zaret Montauk projesi için en son özel bir Amplitron(yükseltici/ Radyo Frekans Tüpü) tasarımını yapmıştı.

Çetin Bal: Philadelphia ve Mountauk projesinin teknik sistemlerinin teorik temeli 'zamanın bir dalga olması' kuramını esas almaktaydı.Bu proje çerçevesinde ''zaman'' bir dalga yapısı olarak görülmekteydi.İleri ve geri olmak üzere iki zaman dalgası vardır.Ve zamanın bu dalga yapısı yüksek güçteki radyo frekans alanları ile sekteye uğratılarak zaman ve uzayda bir çatlak yaratılabilir.Yani zaman eğilip bükülebilir...Kısaca bu deneylerin öngörüsü buydu!

Çeviri :Çetin BAL / İnternet dökümanlarından notlar

Hiç yorum yok: