Güncel Başlıklar

17 Aralık 2008 Çarşamba

Efsane 11 belli oldu

Efsane 11 belli oldu


Efsane 11 belli oldu
Spor dünyasının merakla beklediği Efsane 11 belli oldu. Yeşil sahaların son 25 yıldaki en büyük yıldızlarının çekiştiği yarışmada Efsane 11'i 200 bin okur seçti.

İŞTE SİZLERİN OYLARIYLA SEÇİLEN "EFSANE 11" - FOTO ANALİZ

ÖDÜL TÖRENİNDEN RENKLİ GÖRÜNTÜLER - FOTO GALERİ

Hürriyet Spor Gazetesi, Efes Pilsen sponsorluğunda son 25 yılda forma giymiş (en son 1983-84 futbol sezonunda oynamış olan) yerli futbolculardan oluşan en iyi 11 siz okurların oylarıyla belirlendi.

Ceylan International'da düzenlenen ödül töreni spor camiasının önde gelen isimlerini buluşturdu.

Törene Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Hurriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge, Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı Ali Şen ve birçok ünlü isim katıldı.

Forvet mevkiinde Efsane 11'e seçilen Hakan Şükür'e ödülünü Hurriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Fatih Çekirge verirken, Rüştü reçber ödülünü Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı'nın elinden aldı.

Recep Çetin'e ödülünü Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök verdi.

Geceye katılan milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim Efsane 11'e seçilen isimleri tebrik etti.

FATİH TERİM: "DERBİLER ÖNCESİ HANGİ TAKIMIN KAZANACAĞINI SÖYLEMEK ZOR"

Terim ayrıca Barış Özbek'in milli takıma çağırılmadığı ve bu sebepten ötürü Almanya Milli Takımı'nı seçmek zorunda olduğu konusunda geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamanın hatırlatılması üzerine "Bu konu ile ilgili açıklama federasyon ve yardımcım Müfit Erkasap tarafından yapıldı. Bu konu hakkındaki doğru bilgi o açıklamadır" dedi.

Tecrübeli teknik adam ayrıca 21 Aralık Pazar günü Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi karşılaşması ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Güzel ve herkesin zevk alacağı bir maç olacağını düşünüyorum. Derbiler öncesi hangi takımın kazanacağını söylemek zor olur. İyi mücadele eden iki takımın zevkli bir karşılaşmasını izleyeceğimizden eminim."

GALATASARAYLI FUTBOLCU ARDA: "UMARIM KAZANAN TARAF BİZ OLURUZ"

Gecede Efsane 11'e seçilen en genç futbolcu olan Arda Turan, Beşiktaş'ı sarı kırmızı taraftarların ve kendilerinin en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirtirerek, "Güzel ve keyifli bir maç olacak. Kazanmak isteyen iki takımın mücadele edecek. Umarım kazanan taraf biz oluruz" dedi.

Arda bir basın mensubunun bu sene Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak UEFA Kupası finaliyle ilgili sorusu üzerine ise final maçının oynanacağı tarihe uzun bir zaman olduğunu ve akıllarındaki ilk konunun bulundukları gruptan çakmak olduğunu ifade etti.

Hiç yorum yok: